Кампания “Открадни си вдъхновение”

От  29.05 /петък/ очаквайте първата статия от поредицата “Открадни си вдъхновение”. Ние от РМ програми смятаме, че сегашната кризисна ситуацията е възможност за взаимна подкрепа и за обмен на опит между компаниите. Поради тази причина провеждаме интервюта с мениджъри от различни организации. Целта ни е да споделим добрите практики и креативни идеи, които се създават при рязката промяна в пазарните условия, както се случи след 13-ти март. Компаниите бяха поставени пред избора да покажат максимална гъвкавост и адаптивност или да прекъснат дейност. В статиите ще прочетете историите на хора, които мобилизираха всички сили, за да се справят с новата ситуация, а дори и да я използват, като трамплин за нови възможности. Всички тези компании са иновативни, модерни и изглежда бързо реагиращи в променливи пазарни условия. Ние си откраднахме много вдъхновение от тях, ще се радваме и вие да почерпите позитивни емоции, градивна опитност и идеи как да се справяте в предизвикателни моменти.

Вярваме, че кампанията “Открадни си вдъхновение” ще бъде много ценна и интересна за вас.

За РМ програми
Фирмата е с основен предмет на дейност провеждане корпоративни групово-динамични обучения за подобряване на психо-емоционално състояние на хората на работното място. Обученията са изцяло преживелищни, като помагат на всички участници да се справят с предизвикателните ситуации (непредвидени, кризисни, конфликтни) и състояния (на стрес, напрежение, неувереност и др.) в работния процес. Повишават вниманието, концентрацията и паметта им. Отключват спонтанността и креативността във всеки. Въздействат освобождаващо, релаксиращо и ободряващо. На екипно ниво обученията помагат за повече сплотеност, заедност и подобряване на комуникацията между хората.

Екипът на РМ програми също така работи в насока създаване на програми за личностно и духовно развитие, както и в провеждането на индивидуални консултации – кариерни и холистично-психологически.

Вижте повече в секция За Бизнеса и в Консултации

Вашият коментар

Затвори
Copy link
Powered by Social Snap