Клиенти

Партньори

Споделено от наши клиенти

Цветан:

“Уважаеми Ралица и Мариана,

Благодаря ви за “Твоята промяна”, която се оказа реалното начало на моята промяна. За почти месец научих много истини какво би трябвало да бъде отношението ми най-вече към мен самия, съответно и към околните, за да започна да живея по-спокоен и по-смислен живот. Направили сте програмата с премислен, качествен и достъпен изказ, което я отличава от всичко друго, на което съм попадал досега. Продължавайте в същия дух, мисията ви е страхотна.”

Ива:

“Изключително съм благодарна на Мариана за доброто отношение и силната подкрепа, която ми оказва в професионалното ми развитие. С нея постигам голям напредък, изключителен професионалист е. Посещавала съм и много различни семинари, но тя поднася информацията много разбираемо и винаги ми е от полза.”

Георги:

“Бях напрегнат от работа и включвайки се в практиката, първоначално усетих съпротиви да участвам в игрите и техниките – видя ми се нелепо, но в момента, в който го преодолееш, се отпускаш и се чувстваш наистина по-релаксиран, по-зареден и по-свеж”

Доротея, майка на 8г дете:

“В програмата за разгръщане потенциала на детето реално виждам, че мога да съм част от изграждането на една личност. Като родител, вярвам, че това е основната ми задача и съм благодарна, че мога да го правя.

Безценно е да виждаш как детето ти разцъфтява в този, често сивкав, свят”

Ивайла:

“RM практиката беше много отпускаща след работния ден. Дойдох без очаквания, но съм приятно изненадана. Беше много забавно! Смятам, че практиките са много полезни за сплотяването на екипите в организацията”

Христина:

“Ралица ми показа как по пътя на любовта като ценност и като инструмент, мога да преживявам ситуациите. Работата ми с Ралица ме научи, че трудните моменти не са наказание, а чудесно предизвикателство и вече знам, щом ми в трудно следва полезното.”

Затвори
Share via