Клиенти

Партньори

Споделено от наши клиенти

“Уважаеми Ралица и Мариана,
Благодаря ви за “Твоята промяна”, която се оказа реалното начало на моята промяна. За почти месец научих много истини какво би трябвало да бъде отношението ми най-вече към мен самия, съответно и към околните, за да започна да живея по-спокоен и по-смислен живот. Направили сте програмата с премислен, качествен и достъпен изказ, което я отличава от всичко друго, на което съм попадал досега. Продължавайте в същия дух, мисията ви е страхотна.”

Цветан

“Изключително съм благодарна на Мариана за доброто отношение и силната подкрепа, която ми оказва в професионалното ми развитие.
С нея постигам голям напредък, изключителен професионалист е.

Посещавала съм и много различни семинари, но тя поднася информацията много разбираемо и винаги ми е от полза.”

Ива

“В програмата за разгръщане потенциала на детето реално
виждам, че мога да съм част от изграждането на една личност.

Като родител, вярвам, че това е основната ми задача и съм благодарна, че мога да го правя.

Безценно е да виждаш как детето ти разцъфтява в този, често сивкав, свят”

Доротея

майка на 8г дете

“Бях напрегнат от работа и
включвайки се в практиката, първоначално усетих съпротиви да участвам в игрите и техниките – видя ми се нелепо, но в момента, в който го преодолееш, се отпускаш и се чувстваш наистина по-релаксиран, по-зареден и по-свеж”

Георги

“RM практиката беше много
отпускаща след работния ден.
Дойдох без очаквания, но съм приятно изненадана. Беше много забавно! Смятам, че практиките са много полезни за сплотяването на екипите в организацията”

Ивайла

“Ралица ми показа как по пътя на любовта като ценност и като инструмент, мога да преживявам ситуациите. Работата ми с Ралица ме научи, че трудните моменти не са наказание, а чудесно предизвикателство и вече знам, щом ми в трудно следва полезното.”

Христина

Затвори
Copy link
Powered by Social Snap