Клиенти

Партньори

Споделено от наши клиенти

“Уважаеми Ралица и Мариана,
Благодаря ви за “Твоята промяна”, която се оказа реалното начало на моята промяна. За почти месец научих много истини какво би трябвало да бъде отношението ми най-вече към мен самия, съответно и към околните, за да започна да живея по-спокоен и по-смислен живот. Направили сте програмата с премислен, качествен и достъпен изказ, което я отличава от всичко друго, на което съм попадал досега. Продължавайте в същия дух, мисията ви е страхотна.”

Цветан

“Момичета искам да изкажа      искрените си благодарности към вас 🙂
Благодаря за адекватната помощ и подкрепа, която ми дадохте. Искрено препоръчвам хората да се докоснат до вашата същност и опита, който имате.
Балгодаря за професионализма и изключително ценните насоки, които получих от Вас”

Ива

“В програмата за разгръщане потенциала на детето реално
виждам, че мога да съм част от изграждането на една личност.

Като родител, вярвам, че това е основната ми задача и съм благодарна, че мога да го правя.

Безценно е да виждаш как детето ти разцъфтява в този, често сивкав, свят”

Доротея

майка на 8г дете

“Бях напрегнат от работа и
включвайки се в практиката, първоначално усетих съпротиви да участвам в игрите и техниките – видя ми се нелепо, но в момента, в който го преодолееш, се отпускаш и се чувстваш наистина по-релаксиран, по-зареден и по-свеж”

Георги

“RM практиката беше много
отпускаща след работния ден.
Дойдох без очаквания, но съм приятно изненадана. Беше много забавно! Смятам, че практиките са много полезни за сплотяването на екипите в организацията”

Ивайла

“Правя практиката от      едноседмичната онлайн програмата. Уникално изживяване, кара ме да се чувствам прекрасно - освободена, жизнена. Бъдете благословени!!!”

Пламена

Затвори
Copy link
Powered by Social Snap