Как да създавам хармонични отношения с околните?

Пакет медитации за хармоничен живот “Азът и Родът”

Терапевтични медитации с трансформиращо действие, които ще ти помогнат да се освободиш от критиката, неодобрението, обвинението, поемането на прекалено голяма отговорност, необходимостта от външна оценка и свързаните с това емоции на гняв, вина, тревожност, тъга. Ще ги замениш с усещане за сила, самодостатъчност, лекота, приемане, подкрепа и благодарност!

******

Всичко в живота ни се базира на ОТНОШЕНИЯ! Отношения със семейството; с партньора; с приятели и заобикалящата ни среда; с работа и професионално развитие; с парите; с тялото и организма ни; с храната; с природата; със самите себе си…

Отношенията, които имаме със заобикалящия ни свят са много конкретно обусловено от отношенията, които сме създали с нашите родители и съответно родова система. Нашата нагласа, възприятие и взаимодействие с всички и всичко зависят именно от тях.

За никого не е тайна, че отношенията с родителите и рода са най-важните и основополагащи в живота на личността.

 • Майчината фигура определя нашия емоционален свят, а бащината – нашето личностно развитие и способността ни за справяне с предизвикателствата. В зависимост от това как са протекли отношенията с родителите ни се формират и отношенията ни с нашия партньор. На тази база се основава и успешността на връзките ни с противоположния пол.
 • Връзката с нашето вътрешно дете, отново произлиза от отношенията ни с родителите и често ни ръководи през целия ни съзнателин живот.
 • Нашите баби и дядовци, и нашите предци са поставили основата на тези отношения. Те като членове рода ни са участвали активно в изграждането на родовата памет, върху която се гради целият ни свят.

Дисхармонията и блокажите в тези родово-семейни отношения дават неблагоприятно отражение върху различни аспекти от живота ни, като например: здравословно състояние, партньорски взаимоотношения, професионално развитие, финанси, определени модели на поведение, и още много.

За да върнем хармонията в живота си и създадем градивни и успешни отношения с всичко, което ни заобикаля, е необходимо вътре в себе си да хармонизираме отношенията си с целия род!

Темите на медитациите в програмата са следните:

 1. Майка
 2. Баща
 3. Партньор
 4. Баби
 5. Дядовци
 6. Вътрешно дете
 7. Предци
 8. Азът и родът – голяма медитация

*Програмата представлява защитен и щадящ начин за констелационна работа, при който няма опасност да се намесим в кармата ти, или да нарушим енергията на родовото поле!

Запиши за програмата, посредством формата в дясно или получи повече информация за нея на телефон +359 886 473753

Програмата протича онлайн

Детайли:

 • Пакетът включва: 8 медитации
 • Продължителност на програмата: 8-10 дни
 • Цена на пакета: 75 лв.

  * - задължително поле


Затвори
Copy link
Powered by Social Snap