Онлайн Програми от RM

Тук можеш да разгледаш нашите онлайн програми. Опознай и развий себе си сега!

RM oнлайн програми

field-328962_960_720

Моята промяна

Чувстваш ли се напълно замърсен от всичко, което те заобикаля. Имаш ли усещането, че си изпълнене с негативни мисли, думи, емоции и не можеш да ги овладееш? Чувстваш ли, че и тялото ти реагира и си все по-уморен и/или се разболяваш често? Мислиш ли, че имаш нужда от промяна, но не знаеш каква, нито как да я постигнеш? Ние искаме да ти помогнем, защото в различни моменти от живота си сме били в същото състояние!

Отпусни се

Очаквайте скоро...

Енергийна хигиена

Очаквайте скоро...

IMG_3186

Разгръщане потенциала на детето (програма за родители)

Създадохме програма, която насочва и подкрепя родителите в процеса на изграждане потенциала у детето им. Основната ни цел е да помогнем на всяко дете да израства, свързано със себе си и познаващо вътрешния си свят. Вярваме, че това ще му помогне да върви пътя си уверено и с лекота. Вярваме и, че инструментът към този наш стремеж сте именно Вие, родители!

Концентрирай се

Очаквайте скоро...

????????

Очаквайте скоро...

Дишай свободно!

Очаквайте скоро...

335318-Give-Yourself-Time

Разгръщане на потенциала

Тази програма е средство за личностно и духовно израстване. Тя е индивидуална за всеки и те превежда по пътя на себепознанието и свързването с истинската ти същност. Опира се на дълбинен анализ, който дава яснота за моделите, от които е необходимо да се освободиш и качествата, които е важно да развиваш, за да разгърнеш себе си и да се чувстваш удовлетворен, балансиран и изпълнен с лекота.

Твоята промяна

Чувстваш ли се напълно замърсен от всичко, което те заобикаля. Имаш ли усещането, че си изпълнене с негативни мисли, думи, емоции и не можеш да ги овладееш? Чувстваш ли, че и тялото ти реагира и си все по-уморен и/или се разболяваш често?
Мислиш ли, че имаш нужда от промяна, но не знаеш каква, нито как да я постигнеш?
Ние искаме да ти помогнем, защото в различни моменти от живота си сме били в същото състояние!

Разгръщане потенциала на детето

Създадохме програма, която насочва и подкрепя родителите в процеса на изграждане потенциала у детето им. Основната ни цел е да помогнем на всяко дете да израства, свързано със себе си и познаващо вътрешния си свят. Вярваме, че това ще му помогне да върви пътя си уверено и с лекота.
Вярваме и, че инструментът към този наш стремеж сте именно Вие, родители!

Разгръщане на твоя потенциал

Тази програма е средство за личностно и духовно израстване.
Тя е индивидуална за всеки и те превежда по пътя на себепознанието и свързването с истинската ти същност.
Опира се на дълбинен анализ, който дава яснота за моделите, от които е необходимо да се освободиш и качествата, които е важно да развиваш, за да разгърнеш себе си и да се чувстваш удовлетворен, балансиран и изпълнен с лекота.

Затвори
Share via