Коучинг сесии с Мариана Петрова

Аз работя с теб посредством коучинг сесии в индивидуална форма на работа, която ти позволява сам да постигнеш най-доброто решение за себе си. Аз само те подкрепям в този процес, като ти задавам насочващи въпроси и проверявам финалните решения дали са наистина най-правилните за теб и за хората около теб.

Чрез коучинг сесията ти се потапяш с всичките си сетива в желаното състояние или ситуация, така че да може да преживееш ползите от нея. Същевременно, това ти дава повече мотивация, за да започнеш да действаш и увереност, че вземаш най-правилното решение за себе си в този момент.

По време на сесията, аз ти помагам да преодолееш ограничаващите си вярвания и блокажи, а също и да начертаеш необходимите стъпки за постигането на целта. Придружавам те в целия процес, така че ако се появи препъни камък да можеш да го прескочиш или избереш друг маршрут по пътя към осъществяването на мечтите си.

Ако имаш желание за кариерна промяна, постигане на нова цел, избор на правилен партньор или друг вид промяна, но не знаеш как да я реализираш заповядай на една работна среща с мен.

Мариана Петрова

Запиши час за консултация с Мариана Петрова

Информация за сесиите с Мариана Петрова – продължителност и цени:

  • Времетраенето на една сесията е 60 мин.
  • Обичайно работата по една тема е в рамките на 3 срещи
  • Цената за сесията е 50 лв.
Затвори
Share via