Индивидуални сесии с Мариана Петрова

ЛАЙФ КОУЧ, HR МЕНИДЖЪР, МЕДИАТОР

Индивидуалните сесиите с мен са бърз и ефективен начин за отработване на емоционални блокажи и ограничаващи вярвания, за трансформация на страха в любов, на негатива в позитив. Те ти позволяват да се освободиш от деструктивните модели на поведение (пасивност, колебание, нерешителност, неувереност, ниско самочувствие и самооценка и други), които ти пречат да постигнеш хармония в себе си. В тях работим за баланса на всички нива в твоя живот – материално, духовно и емоционално, за да се свържеш със силата си.

В сесиите те подкрепям в различните предизвикателни аспекти от живота – кариера, финанси, личностно развитие, партньорски взаимоотношения и семейство. Работим от настоящето за бъдещето, без да се ровим в миналото. Разглеждаме сегашното състояние на предизвикателния аспект, избираш кое искаш да подобриш и заедно чертаем стъпките към желаното (мечтано) бъдеще. Аз ти задавам насочващи въпроси, а решенията идват от теб. На финала проверявам тези решения дали са наистина най-правилните за теб и за хората около теб.
Придружавам те в целия процес, така че ако се появи спънка да можеш да я преодолееш или избереш друг маршрут по пътя към осъществяване на желанията си.

На разположение съм да работим заедно в следните направления:

 • кариерно развитие и промяна – избор на подходяща професия / смяна на работа / професионално развитие;
 • управление на време и финанси – поставяне на цели и определяне на начини за постигането им;
 • личностно развитие – анализ на всички сфери от живота – любов, комуникация и социален живот, здраве и грижа за себе си, работа, семейство, финанси, образование. Набелязване на слабите точки и намиране на възможности за подобряването им;
 • партньорски отношения – коригиране и обогатяване на съществуващи взаимоотношения / избор на подходящ партньор;
 • семейство – хармонизиране на отношенията с родители, братя и сестри, баби и дядовци, предци.

  *Част от методите, които ползвам в индивидуланите сесии: НЛП и коучинг, медиация, родово-семейни динамики и други.

Мариана Петрова

Запиши час за сесия с Мариана Петрова

Информация за сесиите
с Мариана Петрова
+359 886 473753

 • Времетраене:
 • Първа сесия - 75 мин.
 • Последваща сесия - 55 мин.
 • Цени:
 • Първа сесия - 70 лв.
 • Последваща сесия - 50 лв.
 • Обичайно работата по една тема е в рамките на 3 срещи
 • Сесиите се провеждат на живо и онлайн
 • Онлайн сесиите се предплащат

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИ

“Изключително съм благодарна на Мариана за доброто отношение и силната подкрепа, която ми оказва в професионалното ми развитие. С нея постигам голям напредък, изключителен професионалист е. Посещавала съм и много различни семинари, но тя поднася информацията много разбираемо и винаги ми е от полза.”
Ива Личева
"Срещите ми с Мариана са истинско удоволствие. Тя е внимателна и притежава способността да вникне в дълбочина в разглежданите помежду ни казуси. Същевременно по лек и приятен начин съумява да предаде напълно разбираемо посланието от ситуацията. Притежава необходимия опит, за да изслуша, разбере и отговори конкретно. Препоръчвам я на всеки, който има нужда да погледне по-дълбоко в себе си и да се научи да комуникира със заобикалящия ни свят."
Стела Стойчева
“Имам възможността и късметът да познавам Мариана Петрова както в професионален, така и в личен план. Тя е един уникален човек със специален заряд, опит и знания. Бих я препоръчала с две ръце на всеки, който има желание да се развива в професионална насока и личностни взаимоотношения. С въпросите, които умее да задава и с положителната си енергия, тя успява да ти помогне да откриеш пътят към едно по-добро Аз.”
Йълдъз Иса
"Приеми моята благодарност, като свидетелство за стореното от теб! Благодаря за причината, поради която се усмихвам!"
Ивелина Петрова
"Мариана е специална личност - вдъхновяваща, мотивираща, насърчаваща. От почти година работим заедно - през това време с много желание и търпение ми показа, че въпреки немалкото черти, които не одобрявам в характера си, има смисъл и начини чрез конкретни техники да ги поправя и да изкарам на преден план положителните. Така успях да си дам много по-висока самооценка и да повярвам в потенциала и възможностите си за по-добър и пълноценен личен живот, а от там и по-голяма удовлетвореност в професията. Благодаря ти, желая ти много успехи!"
Цветан Иванов
“Обърнах се към Мариана в момент, в който бях изгубила вярата в себе си както в професионален, така и в личностен аспект. Благодарение на нейната подкрепа успях да преосмисля и изкарам на преден план силните ми качества и умения. Тя ми помогна да начертая своите краткосрочни и дългосрочни цели, както и да пристъпя към тяхното изпълнение. Практиките, които изпълнихме по време на съвместната ни работа, спомогнаха да се почувствам по-уверена в собствените си сили и възможности.”
Живелина Денева
“Познавам Мариана като приятел и колега. Намирам за една от най-силните й страни способността да изслушва другите и с емпатия да им помага да достигнат до отговора, който търсят, или решението в определена ситуация. Благодаря й, че е вдъхновяващ пример, от който се учим как да общуваме с разбиране.”
Татяна Кирилова
Затвори
Copy link
Powered by Social Snap