За Теб

Когато си В себе си, преодоляваш всичко НАВЪН!

Опознай себе си

Придружаваме те в процеса на себепознание и себеОсъзнаване!

Свържи се със себе си

Помагаме ти да откриеш себе си и да се свържеш с вътрешната си сила!

Разпери криле

Подкрепяме те в пътя към трансформация и хармоничен живот!

Как можем да ти бъдем от полза

Комбинирали сме набор от техники и практики в програми, с които подкрепяме всеки човек в постигането на баланс в емоционален, духовен и материален аспект; за справяне с предизвикателствата и трудностите; за по-дълбоко опознаване и свързване с вътрешната сила; за по-пълноценен живот.

Индивидуални сесии

Всеки иска да живее пълноценно, щастливо и с усещане за цялост в душата си! Поради тази причина разглеждаме човека многопластово през различните му аспекти – емоционален, ментален, духовен и материален. Използваме техники и похвати от йога, НЛП, психология и медиация, за да подкрепим всеки да реализира промяна в желаните сфери от неговия живот – семейство, кариера, финанси, образование, общуване и забавление, здраве и почивка. 

Ти можеш да намериш решение на темите, които те вълнуват в нашите холистични терапии, коучинг сесии и срещи за медиация. А новият и различен холистичен подход, ще ти даде ефективни и дълготрайни резултати.

Онлайн програми

Избрахме най-вдъхновяващите и успешни методи, които използваме в работата си и ги превърнахме в онлайн програми, за да направим разгръщането на потенциала бързо, удобно и достъпно за всеки.

Ти от къде ще запознеш?

Затвори
Copy link
Powered by Social Snap