Когато си В себе си, преодоляваш всичко НАВЪН!

нашата дейност

РМ вярваме, че всеки иска да живее пълноценно, щастливо и с усещане за цялост в душата си! Поради тази причина разглеждаме човека многопластово през различните му аспекти – емоционален, ментален, духовен и материален. Използваме техники и похвати от йога, НЛП, психология и медиация, за да подкрепяме всеки да реализира промяна в желаните сфери от неговия живот – семейство, кариера, финанси, образование, общуване и забавление, здраве и почивка.
 
Дейността ни в РМ е насочена както към индивидуални клиенти, така и към хората в корпоративния свят. И в двете сфери използваме нов – холистичен подход, който дава ефективни и дълготрайни резултати.
 
 • За нашите частни клиенти провеждаме холистични терапии, коучинг сесии и срещи за медиация. Създаваме различни програми за трансформация и пълноценен живот.
 • В компаниите провеждаме групово-динамични тренинги за доброто психо-емоционално състояние на хората на работното място, коучинг сесии и soft skills обучения. Вдъхновението ни за тях идва от това, че отлично познаваме потребностите на всеки да поддържа своята висока продуктивност и мотивация, да се развива и да работи в сплотен екип. 

създателите на рм

Винаги съм търсила смисъла и причината за това, което Е и това, което СМЕ. А отговорите, които съм откривала и продължавам да откривам, ме вдъхновяват да придружавам другите в тяхното търсене. Вярвам, че човекът следва своя духовен път и всичко, през което преминава му дава уроци и опитност, и му помага да израства. Избрах да следвам моя път, като помагам на хората в тяхното личностно и духовно израстване.

Интегрирам в едно всичко, на което живота ми ме научи и всяко знание, до което се докосна, за да създавам иновативни холистични програми за трансформация, пълноценен и хармоничен живот. Вярвам, че това е част от моята мисия!

Цялата история на  Ралица Манова

Квалификация:

 • HR Мanager – в процес на сертификация от Project Management Academy
 • Магистър Клинична психология
 • Сертифициран фасилитатор по хармонизиране на родово-семейни динамики
 • Бакалавър по психология
 • Сертифициран йога преподавател за деца по програмата RYE – FR
 • Сертифициран йога преподавател – IN

Към индивидуални сесии с Ралица

 

Ралица Манова

Холистичен психолог и терапевт, йога преподавател

Мариана Петрова

Консултант по нлп и управление на човешките ресурси, медиатор

Работата с хора винаги ме е мотивирала. След като дълги години работех с корпоративни клиенти в сферата на продажбите и същевременно се занимавах със своето личностно развитие и себепознание, реших да променя сферата на професионална изява. Реших да избера кариера, в която да имам възможност да подкрепям и други хора по техния път на развитие и разгръщане на пълния им потенциал.

За мен е вдъхновяващо да виждам как след практика или консултация хората си тръгват по-спокойни, по-усмихнати и по-мотивирани. Те вече знаят коя е следващата стъпка към най-добрата версия на тях самите.                                            

Цялата история на Мариана Петрова

Квалификация:

 • HR Мanager – сертификация от Project Management Academy
 • Сертифициран Медиатор от център по медиация “Ахая”
 • Сертифициран фасилитатор по хармонизиране на родово-семейни динамики
 • Сертифициран НЛП практик с коучинг умения от НЛП тренинг център, акредитиран от ко-създателя на НЛП подхода – Джон Гриндер – UK
 • Обучения по продажби от G3 – AT
 • Магистър Маркетинг
 • Бакалавър по икономика

Към индивидуални сесии с Мариана

РМ Етичен кодекс

Ние РМ програми демонстрираме етичност и морал в бизнес отношенията си със своите партньори и клиенти. В основата им стоят уважение, лоялност, коректност, откритост, честност и прозрачност. 

Тези ценности прилагаме при вземане на всички решения и действия от страна на мениджърите и екипа.
Ние РМ програми заплащаме всички си данъци, съгласно българското законодателството.

 

Затвори
Copy link
Powered by Social Snap