Научи повече за екипа

Какво Правим?

Ние съдействаме по пътя към откриването, опознаването и свързването с вътрешната сила у всеки и спомагаме нейното проявление.

Защо го правим?

Защото вярваме, че нашата мисия е да придружаваме другите в пътя им към повече радост, яснота и лекота в живота. 

Нашият Екип

Още от дете в ума ми постоянно се въртят анализи – за мен самата, за ситуации, събития, хора. Не помня моменти, в които съм била свободна от този начин на… функциониране. Винаги съм търсила причината за това, което Е и това, което СМЕ. А да бъда и причината за промяната в някого, е моята най-голяма радост и вярвам мисия.

Вярвам, че човекът следва своя духовен път и всичко, през което преминава му дава уроци и опитност, и му помага да израства.
Избрах да следвам моя път, като помагам на другите в тяхното личностно и духовно израстване.

Започнах да интегрирам в едно всичко, на което животът ми ме научи и всяко знание, до което се докоснах, за да помагам на другите. За мен е изключително вдъхновяващо да създавам различни и иновативни програми в помощ на хората, които включват техники от психология, енергийни методи на работа, йога и други духовни учения.

  Цялата история на  Ралица Манова

Ралица Манова

Психолог, Холистичен консултант

Мариана Петрова

Кариерен консултант, HR мениджър, Медиатор

Работата с хора винаги ме е мотивирала. След като дълги години работех с корпоративни клиенти в сферата на продажбите и същевременно се занимавах със своето личностно развитие и себепознание, реших да променя сферата на професионална изява. Реших да избера кариера, в която да имам възможност да подкрепям и други хора по техния път на развитие и разгръщане на пълния им потенциал.

За мен е вдъхновяващо да виждам как след практика или коучинг сесия хората си тръгват по-спокойни, по-усмихнати и по-мотивирани. Те вече знаят коя е следващата стъпка към най-добрата версия на тях самите. 

                                                           

                                                       Цялата история на Мариана Петрова

Нашata квалификация

Ралица Манова

  • Бакалавър по психология
  • Магистър Клинична психология
  • Сертифициран йога преподавател – IN
  • Сертифициран йога преподавател за деца по програмата RYE – FR

 

Мариана Петрова

  • HR Мanager – сертификация от Project Management Academy
  • Сертифициран Медиатор от център по медиация “Ахая”
  • Сертифициран НЛП практик с коучинг умения от НЛП тренинг център, акредитиран от ко-създателя на НЛП подхода – Джон Гриндер – UK
  • Обучения по продажби от G3 – AT
  • Бакалавър по икономика
  • Магистър Маркетинг

Споделено от наши клиенти

“Уважаеми Ралица и Мариана,
Благодаря ви за “Твоята промяна”, която се оказа реалното начало на моята промяна. За почти месец научих много истини какво би трябвало да бъде отношението ми най-вече към мен самия, съответно и към околните, за да започна да живея по-спокоен и по-смислен живот. Направили сте програмата с премислен, качествен и достъпен изказ, което я отличава от всичко друго, на което съм попадал досега. Продължавайте в същия дух, мисията ви е страхотна.”

Цветан

“Изключително съм благодарна
на Мариана за доброто отношение
и силната подкрепа, която ми оказва
в професионалното ми развитие. С нея постигам голям напредък, изключителен професионалист е. Посещавала съм и много различни семинари, но тя поднася информацията много разбираемо и винаги ми е от полза.”

Ива

“В програмата за разгръщане потенциала на детето
реално виждам, че мога да съм част от изграждането на една личност. Като родител, вярвам, че това е основната ми задача и съм благодарна, че мога да го правя.

Безценно е да виждаш как детето ти разцъфтява в този, често сивкав, свят”

Доротея

майка на 8г дете

“Бях напрегнат от работа и
включвайки се в практиката, първоначално усетих съпротиви да участвам в игрите и техниките – видя ми се нелепо, но в момента, в който го преодолееш, се отпускаш и се чувстваш наистина по-релаксиран, по-зареден и по-свеж”

Георги

“RM практиката беше много
отпускаща след работния ден.
Дойдох без очаквания, но съм приятно изненадана. Беше много забавно! Смятам, че практиките са много полезни за сплотяването на екипите в организацията”

Ивайла

“Ралица ми показа как по пътя
на любовта като ценност и
като инструмент, мога да преживявам ситуациите. Работата ми с Ралица ме научи, че трудните моменти не са наказание, а чудесно предизвикателство и вече знам, щом ми в трудно следва полезното.”

Христина

Затвори
Copy link
Powered by Social Snap